tisdag 28 juni 2011

Färdig!

Äntligen färdig!! Garnet var nog inte riktigt det bästa för att sticka alla vridna konstiga hoptagningar. Stummare garn än bomull/akryl får man nog leta efter. Men koftan är helt ok att ha på sig. Och sämre användning kunde man nog ha av garnet, det har trots allt legat i flera år. Jag är rätt nöjd med mina pärlemorknappar med metallkant. Dom fanns redan i gömmorna och jag tycker att dom, om möjligt, lyfter koftan ännu mer.
Om jag ska sticka en till så blir det med annat garn.

3 kommentarer:

 1. Fin tycker jag och säkert skönare i värmen är min Acorns i Kid Classic.

  SvaraRadera
 2. Den är ljuvlig! Knapparna verkar grymma.

  SvaraRadera
 3. Hej! Här kommer en viktig anteckning
  För det gäller att vara ute i god tid!!!
  Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i
  HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (vi har nämligen en lika stor källare och övervåning), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
  Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! www.levvackert.blogspot.com

  SvaraRadera